STOP BETAALD PARKEREN

STOP Betaald Parkeren!

Eerder dit jaar hebben we dankzij onze gezamenlijke inzet de invoering van betaald parkeren tijdelijk kunnen voorkomen. Maar nu wil de gemeente hun plannen op enkele punten wijzigen en staat dit opnieuw op de agenda van de gemeenteraad. Wat de wijzigingen zijn kan je hier vinden, zie link.

Laten we opnieuw de handen ineenslaan en definitief een stokje steken voor betaald parkeren in Zuid. Jouw steun en aanwezigheid op 15 november kan het verschil maken! Samen kunnen we het betaald parkeren in Zuid tegenhouden! Let op er is geen herkansing, op 15 november is het dus er op of er onder!

🗓️ Woensdag 15 november, zorg dat je erbij bent en laat je stem horen tegen betaald parkeren in Rotterdam-Zuid. Jouw stem telt!

Geef hier aan of je erbij bent!

Samen zijn we sterker!

4 gedachten over “STOP Betaald Parkeren!”

 1. Angela Hofman

  Stop betaald parkeren.
  We zijn geen melkkoe.
  We worden al genoeg uitgemolken.
  Pak liever de echte problemen aan

 2. Otto waterreus

  Hallo op de avond is aangegeven en gevraagd zowel op 14 en 15 November aanwezig te zijn en niet om 19.30 uur maar het alle beste is ver voor die tijd !!!
  Om ook voor dat de vergadering start en voor en tijdens de mensen van de div. Politiek en de raad aan komt ze ql door heel veel mensen ontvangen worden en dat de mensen voor de actie ook gezien worden !!

  Vandaag ook vergunningen aangevraagd voor de actie voor de deur bij het stadhuis,
  Maar ook voor een muziek band , voor een koffie en thee kraampje en mijn gedachte gaan uit voor een broodje voor de mensen cq actie voerders.

  Verder zou het mooi zijn dat er zoveel mogelijk mensen komen en hoop ik wel op minimaal 300 a 400 maar het mooiste is net zo druk als wanneer feyenoord op het balkon staat !!!

  Morgen avond heb ik hapje eten met oa de burgemeester, en mag ik wat praten over de wijk lombardijen, ik zal het betaald parkeren en de schandalige praktijken van het slechte onderhoud van de huizen door Havensteder zeker ten sprake laten komen !!

  Samen staan we alleen sterk als u en u omgeving enfamilie kennissen enz enz.
  De handen in een slaan,
  Dit is de laatste dag dat u in beweging kan komen, doet u dit niet ook best, maar dan bent u binnen kort zo 50 to 100 euro per maand meer kwijt uit u portemonnee !!

  Afz. Otto waterreus

  1. Fijn dat er actie word gevoerd!
   Ik had begrepen dat het de 14e ’s avonds zou zijn maar de 15e vroeg in de ochtend? klopt dat niet meer?
   Hartelijk dank!

   1. Otto waterreus

    Ik ga dit uitzoeken, en komt hier op terug als ik het antwoord heb.
    Alvast dank voor u reactie en oplettendheid.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven