STOP BETAALD PARKEREN

Reactie op vragenlijst

Op 17 maart heb ik een officiële klacht ingediend bij de gemeente over betaald parkeren in IJsselmonde. Daarbij heb ik ook gelijk de vragenlijst meegestuurd en gevraagd of de gemeente hierop kon antwoorden. Wethouder Vincent Karremans beloofde mij op 27 maart (bij de overhandiging van de petitie overhandiging ), binnen 3 weken antwoorden te geven op de gestelde vragen.

Op 14 april heb ik een e-mail ontvangen van de afdeling Mobiliteit. Maar helaas, waar ik juist antwoorden had verwacht, zoals beloofd door de wethouder, wordt dit compleet genegeerd! Ik heb het secretariaat van de wethouder direct gebeld en gevraagd of dit een officiële reactie is van de wethouder of dat dit nog volgt? Het secretariaat van de wethouder zou dit nog navragen en hierop terugkomen. Omdat ik dit niet wilde afwachten heb ik op 20 april gereageerd op de mail van de afdeling Mobiliteit. In mijn mail heb ik duidelijk gemaakt dat ik hiermee geen genoegen neem en antwoorden wil krijgen op alle 18 vragen. Tot op de dag van vandaag heb ik geen reactie mogen ontvangen van de afdeling Mobiliteit of het secretariaat van de wethouder! 

Wij, bewoners van IJsselmonde, verdienen beter! Wij verdienen op z’n minst antwoorden te krijgen op de gestelde vragen. Om dit in perspectief te zetten. Alle ondertekenaars van de petitie bij elkaar zijn samen goed voor 10% van de inwoners van IJsselmonde, zelfs bijna 1% van Rotterdam. Dit moet meer dan genoeg zijn om serieus genomen te worden en antwoorden te krijgen van de wethouder. Maar helaas negeert de gemeente en de wethouder onze vragen omtrent betaald parkeren.

We moeten nu doorzetten en antwoorden eisen. De plannen zijn voorlopig in de ijskast gezet omdat de gemeente zogenaamd ”maatwerk” wil leveren. Maar als je de vragenlijst doorneemt dan zal je heel snel tot de conclusie komen dat betaald parkeren in IJsselmonde niet gerepareerd kan worden door maatwerk. Er kleven te veel nadelen aan betaald parkeren in een wijk als IJsselmonde.  

Steun ons tegen betaald parkeren en eis antwoorden van de gemeente! Hoe kan je ons steunen? 

Hieronder vind je de coalitie die jou niet alleen in de steek laat maar ook op kosten jaagt in deze dure tijden! Zij hebben samen dit plan bedacht. Klik op het emailadres van de coalitiepartij en er wordt automatisch een email opgesteld naar deze partij waarin wordt gevraagd om dit plan niet te steunen. Er wordt tevens gevraagd antwoorden te geven op de vragenlijst betaald parkeren. Je hoeft alleen je naam in te vullen en op verzenden te klikken.

Je kan zo binnen 1 minuut een email sturen naar alle coalitiepartijen waarmee je ons steunt tegen betaald parkeren in IJsselmonde

Wil je een extra stap zetten, bel ze op en laat blijken dat dit niet door de beugel kan! 

Contactgegevens Leefbaar Rotterdam

E-mailadres: info@leefbaarrotterdam.nl
Telefoonnummer: 010 267 39 45

Contactgegevens VVD

E-mailadres: fractie@vvdrotterdam.nl
Telefoonnummer: 010 267 25 46

Contactgegevens D66

E-mailadres: fractie@d66rotterdam.nl
Telefoonnummer: 010 267 30 40

Contactgegevens DENK

E-mailadres: rotterdam@bewegingdenk.nl
Telefoonnummer: 010 267 20 12

Leuk feitje. Leefbaar Rotterdam zei letterlijk een jaar geleden het volgende:

Als bewoners geen betaald parkeren willen in hun wijk, dan komt het er niet!

Leefbaar Rotterdam is de grootste partij maar ook het meest kwetsbare omdat ze veel stemmers halen uit IJsselmonde. Wij hebben ze namelijk groot gemaakt.

Hieronder ook een overzicht van het aantal zetels per partij.

FractieAantal zetels
Leefbaar Rotterdam10 zetels
VVD6 zetels
D665 zetels
DENK4 zetels

Samen zijn deze partijen goed voor 25 van de 45 zetels. 

Tot slot vind je hieronder een overzicht van alle belangrijke linkjes.

Vragenlijst Gemeente Rotterdam

Antwoord Gemeente Rotterdam

Reactie E-mail Gemeente Rotterdam

3 gedachten over “Reactie op vragenlijst”

 1. Otto waterreus

  Stop betaald parkeren, wij zijn geen melk koe, genoeg is genog, Rotterdamse portemonnee’s lopen leeg door dit soort praktijken,
  Er is geen parkeer probleem, jullie maken het probleem !!
  * speel geen vies spel, er is ons beloofd dat als we op leefbaar Rotterdam zouden stemmen er geen betaald parkeren zou komen, verkiezing bedrog noemen we dat,
  Ik roep iedereen op nooit meer u stem uit te brengen op Leefbaar Rotterdam, VVD, of Denk
  Die nooit hun afspraken na komen en de mensen belazeren !!
  Wij zijn geen melk koe !!
  Rotterdam maak een vuist en laat u horen !!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven